Internt

Korprøver og prøveplan:

Korprøver ligger normalt tirsdag kl. 19.00-22.00 på Århus Statsgymnasium, Fenrisvej i Hasle.

HUSK ved frafald at melde AFBUD via mail til afbud@caeciliakoret.dk

Vores dynamiske prøveplan og koncertplan ses nedenfor.

Bestyrelse:

I sæsonen 2018-2019 hedder vores dirigent og bestyrelse:

Dirigent: Michael Deltchev, dirigent@caeciliakoret.dk

Formand: Gert Christensen, formand@caeciliakoret.dk

Kasserer: Karin Glindtvad, kasserer@caeciliakoret.dk

Protokolfører, plakater, programmer og kormor: Grethe Skodborg, grethe@caeciliakoret.dk

CD-salg, PR: Ruth Lund, ruth@caeciliakoret.dk

Koncertudvalg: Inger Bone, inger@caeciliakoret.dk

Suppleant: Ines Blum, ines@caeciliakoret.dk


Mail til bestyrelsen (inkl dirigent og suppleanter): bestyrelse@caeciliakoret.dk

Mail-adresser:

alle@caeciliakoret.dk - alle korsangere + dirigent

afbud@caeciliakoret.dk - det sted man sender afbud til, lige nu Grethe, Michael, Karin og Gert

sopran@caeciliakoret.dk - alle sopraner, brug fx til afbud og ekstraprøver

alt@caeciliakoret.dk - alle alter

tenor@caeciliakoret.dk - alle tenorer

bas@caeciliakoret.dk - alle basser

it@caeciliakoret.dk - it-support, 24x7 :-)

webmaster@caeciliakoret.dk - vores for tiden værende web-bestyrer, lige nu Paul Farver

kontakt@caeciliakoret.dk - adresse som vi skal have på vores webside, brochurer etc, lige nu dirigent & formand

Derudover har alle kormedlemmer en mail-adresse der består af deres fornavn (evt med et ekstra tegn for deres efternavn).

Mailkonti:

http://mail.caeciliakoret.dk - er jeres egen mailkonto under caeciliakoret.dk, som I kan bruge direkte - eller videresende til en hvilken som helst anden mail I gerne vil benytte. Det gør man ved at gå ind "Indstillinger" øverst oppe til højre, klikke på Videresendelse og POP/IMAP". Her skal man først have godkendt en adresse man skal videresende til, hvilket man bruger knappen "Tilføj en afsenderadresse" til. Når det er klaret vælger man "Videresende en kopi af indgående mail til" og udvælger den adresse man nu gerne vil benytte. Det er fint at også beholde en kopi i Cæciliakorets mail-system, så har man altid det som en mulighed hvis ens anden mail ikke lige virker. Sig til hvis I har svært for at sætte det op.

http://cal.caeciliakoret.dk - er jeres egen kalender, hvor I kan også kan tilføje vores prøveplan med øvetider og koncerter. Hvis det ikke allerede er gjort, så kræver det dog lige lidt arbejde: klik på pilen ud for "Andre kalendere" nederst til venstre, vælg "Tilføj via og webadresse" og indsæt url'en:

http://www.google.com/calendar/feeds/caeciliakoret.dk_t8en7v6rlcp2har5sfdv8o5e90%40group.calendar.google.com/public/basic

Så skulle det fungere at klikke på fx "agenda" og se vores forskellige øvedatoer ligesom ovenfor. Er der problemer, så skriv til it@caeciliakoret.dk. Tilsvarende kan koncertkalenderen lægges ind ved at indsætte url'en:

http://www.google.com/calendar/feeds/caeciliakoret.dk_tsfjf39j0fp65r17mnrp6fpbv0%40group.calendar.google.com/public/basic

Reklame: Med de url'er der er nævnt ovenfor er det også muligt at tilføje Cæciliakorets kalendere til jeres personlige Google-kalender, jeres Outlook-kalender, eller kalenderen i jeres telefon. Så har I altid en opdateret prøveplan ved hånden. Spørg, hvis I vil have hjælp, eller prøv at søge lidt på Google om hvordan man gør.

Kontingent:

Som korsanger og medlem i Cæciliakoret betaler man kontingent to gange om året, i starten af henholdsvis efterårs- og forårssemestret. Kontingentet skal typisk være indbetalt en måned efter semesterstart på korets konto (se Kontakt) og er for øjeblikket 300 kr for studerende og 800 kr for øvrige.

Vedtægter:

Korvedtægter (pdf)